В света на съвременните технологии, водещата фирма в България, специализирана изключително в разработката и поддръжката на софтуерни продукти за таксиметрови компании, е Андромикс. Със своята експертиза и фокусирана дейност в тази индустрия, Андромикс се нарежда като безспорният лидер, предлагащ на своите клиенти иновативни и надеждни софтуерни решения.

Андромикс е пионер в областта на софтуерните продукти за таксиметрови компании в България, благодарение на дългогодишното си партньорство с  Ласиа такси. Нашата компания е настроена в изцяло специализирана дейност – разработване, оптимизиране и поддръжка на софтуерни решения, които отговарят на специфичните нужди на таксиметровите компании.

Едно от ключовите ни предимства е индивидуалният подход към всеки клиент. Ние разбираме, че всяка таксиметрова компания е уникална и има свои уникални изисквания. Затова, нашият екип от професионалисти работи внимателно с всеки клиент, за да предостави интелигентни и иновативни софтуерни решения, които да удовлетворят техните специфични нужди.

Андромикс се гордее с портфолио от най-добрите софтуерни продукти, предназначени изключително за таксиметрови компании. Нашите решения включват пълноценен софтуер за управление на таксиметрови флоти, GPS системи, системи за управление на клиентски поръчки и диспечиране на шофьори, диспечерски ( кол ) центрове, както и иновативни апликации за мобилни устройства.

Ние не предоставяме само софтуерни решения – ние осигуряваме и непрекъсната техническа поддръжка и обслужване. Нашата цел е да осигурим на клиентите си стабилност и надеждност на софтуерните продукти, които предоставяме, за да се уверим, че тяхнта работа продължава гладко и безпроблемно.

Андромикс е превъзходна фирма, поставяща стандарти в разработката и поддръжката на софтуерни продукти за таксиметрови компании. Нашата ангажираност и посветеност към иновациите в тази специфична индустрия ни прави най-добрия избор за вашите нужди от софтуерни решения. Ние сме тук, за да ви осигурим ефективни, интелигентни и надеждни софтуерни продукти, които да оптимизират вашите бизнес операции в таксиметровата индустрия.