„Ласиа Такси“ е в партньорство с водещата компания в България в областта на разработката и поддръжката на софтуерни продукти за таксиметровата индустрия – Андромикс. Това партньорство представлява синергия между иновативната и високотехнологична стратегия и експертните решения.

Андромикс се нарежда сред най-уважаваните фирми в България в областта на софтуерната индустрия. Техният фокус върху разработката и поддръжката на софтуерни решения, специализирани за таксиметровата индустрия, ги прави водещи в своя сегмент.

Това партньорство не само предоставя софтуерни продукти, но и включва съвместното изграждане и поддръжка на кол центрове за таксиметрови компании. „Ласиа Такси“ и Андромикс сътрудничат активно за развитието на такива центрове в страната, които са фундаментални за подобряване на ефективността и оперативността на таксиметровата индустрия.

Вече има няколко успешно функциониращи такива центрове, изградени и поддържани от екипа на „Ласиа Такси“ и Андромикс в страната. Тези центрове служат като ключови инфраструктурни хъбове, които улесняват работата на таксиметровите компании, намалят техните разходи, като предоставят необходимите софтуерни инструменти и решения за оптимизиране на техните операции.

Партньорството между „Ласиа Такси“ и Андромикс не е случайност. То е резултатът от желанието на двете компании да предложат най-висококачествени и иновативни решения в таксиметровата индустрия. Съвместните усилия се съсредоточават върху създаването на интелигентни и ефективни софтуерни продукти, които да задоволят нуждите на съвременните таксиметрови компании в България. Този съюз не само улеснява и оптимизира нашите операции, но също така допринася за напредъка и развитието на цялата таксиметрова индустрия в България. Нашето сътрудничество продължава да бъде ключов фактор за иновациите в областта на софтуерните продукти за транспортната индустрия и за подобряване на услугите, които предоставяме на нашите клиенти.

Ако и Вие имате нужда от изнесен кол ( диспечерски ) център, може да ни потърсите на info@andromix.eu или на тел: +359 898 77 98 28