ЛАСИА ТАКСИ е транспортна фирма, с основен предмет на дейност – осъществяване на таксиметрови услуги.
Фирмата разполага с модерен диспечерски център, работи с изключително нови автомобили и се стреми да създаде удобно и безопасно пътуване на своите Клиенти. Политиката на фирмата е да обслужва Клиентите с най – качествения автопарк и за възможно най – кратко време, като предлага комфорт, сигурност, коректност и професионализъм. По този начин се гарантира бързото обслужване и се затвърждават лидерските позиции на ЛАСИА ТАКСИ на този пазар. Това я прави предпочитана като партньор от известни хотели, фирми, организации и заведения на територията на гр. Варна и комплексите.
ЛАСИА ТАКСИ гарантира , че е способна да осигури оперативно управление на превозите, което да позволява необходимия брой автомобили да бъдат на посочените от Клиентите места, в определеното от тях време. Изградена е система за безплатно и бързо повикване на таксита, въведени са услуги като „РУМСЪРВИЗ” и „ТИ ПИЕШ, НИЕ КАРАМЕ”.
Сигурни сме, че ползвайки услугите ни, ще се уверите в успеваемостта и стабилността на нашата компания и ще се убедите, че това е правилният избор!
• Посоката – намаляване на недостатъците и растеж на предимствата.ЛАСИА ТАКСИ
• Девизът на услугите – УЧТИВОСТ и КОРЕКТНОСТ.
• Всяко изкачване нагоре започва със старателна подготовка .
• Обстановката в нашата фирма е винаги динамична. Бързина, точност, комуникативност и умение да се работи в екип – част от делника в ЛАСИА ТАКСИ.
• Работата в ЛАСИА ТАКСИ има безспорни предимства. Тук таксиметровият водач на практика получава собствен бизнес, като същевременно нашата фирма, с която е подписал франчайз договор, се грижи за неговите интереси, гарантира му осигурена работа и постоянни доходи. Представляваме го пред различните институции, грижим се за изрядността на неговите документи. По този начин фирмата пести ценното време на таксиметровия шофьор.
ЛАСИА ТАКСИЛАСИА ЕООД е регистриран превозвач, който има организирани според Наредба 34 и КРС три радиоканала. Всички водачи са франчайзингови договори, сключени с фирмата , а автомобилите им са облепени по идентичен начин – с рекламния стикер на ЛАСИА ТАКСИ – бял надпис ЛАСИА 500 000 на тъмносин и морскосин фон( изображение ). Той дава визуална информация на потребителите , която позволява лесно и бързо идентифициране на такситата от нашата фирма , както и на телефонния номер на диспечерската служба – 500 000. Изобразената телефонна слушалка указва на клиентите, че това е телефонът , на който те могат да потърсят услугите на дружеството , когато желаят да си поръчат такси. На предните врати , под телефонната слушалка , са изписани на кирилица, според изискванията на Наредба 34 / 99 год. наМТ – чл. 21., ал. 1.– наимениванието и телефонният номер на превозвача. Този стикер е задължителен реквизит, тъй като само чрез него потребителите имат възможност да осъществят връзка с превозвача. С последните изменения в Наредба 34 от 2008 год. за всички таксита са въведени и светлоотразителни стикери, защитени с холограма, на които са изписани номера на разрешителното, издадено от Общината и до кога е валидно. Те са поставени на преден десен калник и задната част на автомобила. Целта на тези стикери е да информират клиентите , че таксито е легално . Да не забравяме и работните номера на такситата – при нас те са червени на цвят, четири на брой, с номера от 001 до 999 , поставени на преден и заден капак на колата , и странично на двата задни калника. Точките над всяка една от цифрите в номера , указва към кой от радиоканалите има станция в автомобила.